Prednosti

Direction Memory System


Direction Memory System - sustav memoriranja položaja kotača nakon njegova odvajanja od podloge. Zahvaljujući ovom sistemu - kada jedan od kotača bude iznad tla - ne vrti se nekontrolirano oko svoje osi, te ostaje u smjeru u kojem je bio prije odvajanja od podloge. 

Ovo je naše patentirano rješenje, te je ovaj sustav jedinstven kod Bebetto dječjih kolica.

 

 


 

Shock Absorption System


Shock Absorption System - Amortizacija koja je odgovorna za apsorpciju udara. Njegov učinak je vidljiv među ostalima za vrijeme vožnje na kamenju ili prilikom udarca kotača u rubnik. Zahvaljujući tome, dijete u kolicima uživa uz najvišu udobnost, a dječja kolica ostaju u savršenom stanju. Svaka vilica kotača posebno je opremljena sa anti-šok amortizerima - što omogućuje njihovo funkcioniranje neovisno jedan od drugoga.
 

 


 

Bočni amortizeri


Bebetto Odabrani modeli su opremljeni bočnim amortizerima. Oni se mogu postaviti u mekom ili tvrdom položaju.

Ovo je naše patentirano rješenje, te je jedinstveno kod Bebetto dječjih kolica.

 

 


 

Kočnica Stop&Go


Dječja kolica Bebetto koriste novu papučicu kočnice. Važno je napomenuti da je projektirana na takav način da se osigura najpovoljniji servis. Papučica kočnice oblikovana je da bude udobna, kod kočenja, ali i kad otpuštate kočnicu. Kao rezultat toga, lako se može koristiti - čak i u sandalama, laganim cipelama ili japankama s površinom osjetljivom na ogrebotine.
 

 


 

Tkanina sa zaštitom od sunca UV50+


Pojedini slojevi tkanine i metoda šivanja kod dječjih kolica Bebetto su dizajnirani na takav način da blokiraju štetne ultraljubičaste zrake. Određivanje termičke zaštite od UV zračenja je testirano u laboratoriju. To je vrlo važno, jer dugotrajno izlaganje UV zračenju može uzrokovati alergije ili bolesti kože i očiju.
  Tkanina UV 50+

 


 

Kotači na pumpanje


Dječja kolica Bebetto koriste gume na pumpanje. Ovo rješenje pruža vrlo dobru amortizaciju - što rezultira u povećanju udobnosti za dijete. Kotači koriste auto ventile, pa ne zahtijevaju korištenje posebnih adaptera ili kompresora (preporučeni tlak je 0.6 bara).
  Pompowane koła w wózkach Bebetto

 


 

Dodaci

 

Držač za bočice i termo flašice


Na dječja kolica Bebetto može se pričvrstiti držač boca / šalice tako da uvijek možete nositi svoje omiljeno piće. Drži piće u uspravnom položaju, i sprječava izlijevanje.
  Uchwyt na butelkę/kubek termiczny do wózków Bebetto

 


 

Suncobran


Suncobran priključen na Bebetto dječja kolica je odličan način da bebu zaštitite od sunca. I kada putuju u košari ili sportskom sjedištu, dijete će biti zaštičeno od sunčevog zračenja.
  Uchwyt na butelkę/kubek termiczny do wózków Bebetto